Peutercentrum De Cirkel

Peutercentrum De Cirkel is één van de 60 peutercentra van Spelenderwijs Utrecht.
Bedoeld voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Wij zijn een gemengde groep, voorschool en peuterspeelzaal zijn gecombineerd. Peuterspeelzaalkinderen bezoeken het peutercentrum twee dagdelen per week, kinderen die een voorschoolplek hebben komen 4 dagdelen.

Wij vinden het belangrijk om peuters goed voor te bereiden op de basisschool. Dit doen wij door op een speelse manier leuke en leerzame activiteiten aan te bieden. Wij werken nauw samen met basisschool De Cirkel. Zo gebruiken wij dezelfde thema's.
Bij elk thema hebben we met de kleuters een gezamenlijke opening of afsluiting. Zo wordt de overgang van het peutercentrum naar de basisschool nog makkelijker voor uw kind.
Ook besteden wij veel aandacht aan de vreedzame school; hoe ga je met elkaar om?

Op de website:
www.spelenderwijsutrecht.nl
kunt u meer informatie over ons peutercentrum vinden.
U bent van harte welkom om eens bij ons langs te komen!

Vriendelijke groeten,
Michelle Weerdenburg

Peutercentrum De Cirkel
Tel: 06-14453810       (bereikbaar ma/di/do/vrij)