Aanmelden voor onze school

Wat leuk dat u interesse heeft in onze school!

Normaal gesproken nodigen wij u graag uit voor een rondleiding waarbij u onze school in bedrijf kunt zien. Tijdens de corona periode is dit helaas niet mogelijk. Op dit moment worden er geen rondleidingen gegeven op onze school.  Wel kunt u middels onderstaand contactformulier aangegeven dat u belangstelling heeft voor onze school of dat u uw kind aan wilt melden. Wij zijn op dit moment bezig met het ontwikkell\en van een alternatief voor de informatieochtend. Zodra bekend is hoe wij u hierin van dienst kunnen zijn, nemen wij contact met u op voor een (alternatieve) kennismakingsbijeenkomst.

Is uw kind al ouder dan drie jaar?
Heeft u al een kennismakingbijeenkomst gehad, of misschien heeft u al kinderen op onze school? Dan kunt u uw kind aanmelden voor een inschrijving bij onze school. Voorafgaand aan een inschrijving voert u eerst een intakegesprek met de directeur. U kunt een verzoek voor een intakegesprek doen via onderstaand formulier. Geef bij opmerkingen aan dat het om een intakegesprek gaat. Als wij uw kind kunnen plaatsen ontvangt u na het intakegesprek een inschrijvingsformulier van onze administratief medewerker. Uw kind wordt dan definitief ingeschreven in ons administratiesysteem.

Melden van belangstelling bij kinderen van jonger dan 3 jaar.
Hebt u nog geen kennismakingsbijeenkomst gehad, maar wilt u toch alvast aangeven dat u belangstelling heeft voor onze school? Dit kunt u aangeven middels onderstaand formulier. Geef bij opmerkingen aan dat het gaat om belangstelling voor onze school. U ontvangt dan een belangstellingsformulier van onze administratief medewerker via de mail. Zodra er weer rondleidingen gegeven kunnen worden, nemen we contact met u op. Het aangeven van belangstelling wordt niet automatisch omgezet in een aanmelding. Rond de derde verjaardag krijgt u hiervoor een inschrijfformulier.